a) (2x - y)/11 - 3y = 10; (x + 3y)/5 + 2x = - 7 ; c) (x - y)/3 = x + y; (2x - 1)/7 + (2y + 1)/3 = 0 b) ( (x - 3y)/6 - (y - 2)/5 = 3 (2x + 1)/7 - (y - 3)/3 = 3 d) (x + y)/2 = 1 - (y - x)/3; (x + y)/4 = 1/2 - (y - x)/5 16. Rezolvați sistemele:​

Răspuns :

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!


RO Learner: Alte intrebari