Răspuns :
1. Introducerea în atmosfera poveștii pădurii într-o perioadă în care este condusă de lup.
2. Adunarea animalelor de către lup în vederea dojenirii acestora, în urma conștientizării rezultatului unui comportament distructiv, a vederii leșurilor animalelor omorâte de alte animale mai puternice.
3. Cuvântarea, morala pe care o ține lupul, în calitatea sa, în fața tuturor dobitoacelor, iar în final propunându-le să-i urmeze propriul exemplu.
4. Concluzia trasă de către lupul care purta o manta de blană de oaie, la finalul discursului, în cadrul căreia întreabă animalele dacă s-au hotărât să se îndrepte.
5. Demascarea de către un vulpoi a adevăratei fețe a lupului prin întrebarea referitoare la proveniența materialului mantalei sale.
6. Morala fabulei - dacă faptele celui ce judecă nu sunt în concordanță cu ceea ce susține, atunci sigur acesta nu este cine vrea să pară ca este.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!