Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
= 3rad6 - 2rad9 + rad2 + 4rad6 =
7rad6 - 2x3 + rad2 =
7rad6 + rad2 - 6.
Răspuns
(3√2-2√3)(√3+√2+4√6)=3√6+6+12√12-6-2√6-8√18=3√6+24√3-24√3=3√6
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!