Răspuns :
[tex]\it g(x)= ax+b\\ \\ g(x+1) = a(x+1)+b = ax+a+b\\ \\ g\circ g(x+1) = g(g(x+1)) = g(ax+a+b)=a(ax+a+b)+b = a^2x+a^2+ab+b[/tex]
Răspuns:
......................................................
Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!