Răspuns :
Răspuns:
L-l=58 cm
L+l=132 cm
L+l+L-l=58+132
2L=190=>L=190:2=>L=95 cm
l=132-95=>l=37 cm
L - l = 58
L + l = 132
L = 58 + l
58 + l + l = 132
58 + 2 × l = 132
2 × l = 132 - 58
2 × l = 74
l = 74 : 2
l = 37 cm
L = 58 + 37
L = 95 cm
L + l = 132
L = 58 + l
58 + l + l = 132
58 + 2 × l = 132
2 × l = 132 - 58
2 × l = 74
l = 74 : 2
l = 37 cm
L = 58 + 37
L = 95 cm
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!