Răspuns :
a+b=23 => b=23-a
c=134
b+c=23-a+c=23+134-a=157-a
a+(b+c)=a+(157-a)=a-a+157=157
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a + b = 23 si c = 134
__________________
a + ( b + c ) = 157
= ( a + b ) + c = ( adunarea este asociativa)
= 23 + 134 =
= 157
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!