Răspuns :
a + a + a - b - b = 6026
(a-b) + (a-b) + a = 6026
Dar a-b = 1386
1386 + 1386 + a = 6026
2772 + a = 6026
a = 6026 - 2772
a = 3254
a - b = 1386
3254 - b = 1386
b = 3254 - 1386
b = 1868
Răspuns:
a - 3254
b = 1868
Explicație pas cu pas:
a - b = 1386
a + a + a- b- b= 6026
Grupam termenii astfel:
(a - b ) + ( a - b) + a = 6026
1386 + 1386 + 1 = 6026
2772 + a = 6026
a = 6026- 2772
a =3254
a - b = 1386
3254 - b = 1386
b = 3254 - 1386
b = 1868
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!