Răspuns :
Titlul este un element sugestiv sau rezumativ care orientează lectura creând un orizont de așteptare a cititorului.
Titlul operei literare (titlu) de (autor) anticipează în textul de față tema ... și motivele centrale ... , precum și stările eului liric , de ... și de....
În primul rând, titlul este analitic (mai multe cuvinte) / sintetic (un cuvânt) , fiind alcătuit din (ce e că parte de vrobire) . Acesta/acestea eu sens ...( figurat sau propriu-zis) și fixează elementele temporale ale unui cadru... Eul liric își exprimă sentimentele de admirație în fața spectacolului inegalabil al naturii descrise.
În al doilea rând, relația dintre textul poetic și titlu este foarte strânsă faptelor strat prin prezența a numeroși termeni din câmpul lexical al ... (titlului) . Textul debutează astfel cu o imagine...ce sugerează...
Poezia dobândește încărcătură afectivă atât prin figuri de stil (2-3 exemple) cât și prin punctuație (explicarea a 2-3 semne de punctuație folosite) .
Așadar titlul poeziei configurează un ..... , fiind în strânsă relație cu conținutul de idei.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!