Răspuns :
Răspuns:
3·√3
Explicație pas cu pas:
3·(√3 - √18)+9·√2 = ?
√18 = √9·2 = 3·√2
3·(√3-√18)+9·√2 = 3·(√3-3·√2) + 9·√2 =
= 3·√3 - 9·√2 +9·√2 = 3·√3
[tex]3( \sqrt{3} - \sqrt{18} ) + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} - 3 \sqrt{18} + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} - 9 \sqrt{2} + 9 \sqrt{2} = \\ = 3 \sqrt{3} [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că resursele disponibile v-au fost de ajutor. Pentru întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem în curând și vă invităm să ne salvați în lista de site-uri preferate!